Homenatge a Miguel Garcia Pardo

Homenatge a Miguel Garcia Pardo

 

 

Aquesta vegada hem volgut rendir homenatge a Miguel García Pardo, mentor i promotor de la fundació de la Comparsa Moros Sarracenos.

Un fester incansable amb l’obsessió de cuidar la indumentària, la seva imatge i posada en escena, ell mateix va encarregar el vestit oficial al seu amic Pedro Marco. Miguel és un gran fester que, encara que no participa ara, al llarg de la seua activitat no va deixar de treballar per engrandir els Moros i Cristians d’Elx. Amant de les dianes i la música festiva, és un dels millors caps que ha tingut la nostra ciutat al llarg del nostre gairebé mig segle d’història. Parlar de Miguel és parlar de festa, aparcar els problemes i gaudir de cada moment.

A la vitrina s’exposen els dos dissenys oficials: el masculí, dissenyat pel seu amic Pedro Marco i encarregat pel mateix Miguel, i el femení, obra de la seva filla Isabel García. Tots dos apareixen acompanyats de l’estendard de la comparsa.

L’acte d’inauguració va comptar amb la presència de Miguel, així com d’amics i familiars, envoltats de l’actual president de la Comparsa Moros Sarracenos.

Gràcies Miguel!